Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Stukadoorsbedrijf Blades te Reuver, gelegen in Limburg, onderscheidt zich als een betrouwbare partner met meer dan twee decennia aan ervaring in professioneel en hoogwaardig stucwerk. Met een gedegen reputatie heeft het bedrijf een tevreden klantenkring opgebouwd, verspreid over diverse regio's, waaronder Venlo, Roermond, Panningen, Weert en Venray.

Het vakmanschap van Stukadoorsbedrijf Blades manifesteert zich in een uitgebreid scala aan stukadoorsdiensten, waarbij de nadruk ligt op precisie, duurzaamheid en esthetiek. Ook zijn wij zeer flexibel en proberen ons altijd aan uw tijden aan te passen. Hieronder volgt een overzicht van de diverse stucwerken die zij aanbieden:

1. Glad pleisterwerk: Blades staat bekend om het leveren van vakkundig glad pleisterwerk, waarbij wanden en plafonds strak worden afgewerkt. Deze techniek resulteert in een naadloze en moderne uitstraling.

2. Fijn schuurwerk: Met oog voor detail biedt Stukadoorsbedrijf Blades fijn schuurwerk aan, waarbij een verfijnde structuur wordt gecreëerd. Dit geeft een subtiele textuur aan de oppervlakken.

3. Sierpleister: Voor een decoratieve touch biedt Blades sierpleister aan. Hiermee kunnen klanten hun ruimtes voorzien van stijlvolle en karaktervolle wandafwerkingen.

4. Cementgebonden pleisterwerk: Robuust en duurzaam, cementgebonden pleisterwerk wordt door Blades toegepast om een stevige en strakke basis te creëren voor diverse interieurprojecten.

5. Raapwerk: Het vakkundig aanbrengen van raapwerk is een specialiteit van Blades, waarbij ongelijke wanden of plafonds worden geëgaliseerd en voorbereid voor verdere afwerking.

6. Spachtelputz: Met spachtelputz voegt Stukadoorsbedrijf Blades een decoratieve dimensie toe aan wanden. Deze duurzame pleisterafwerking staat bekend om zijn korrelige structuur en weerstand tegen beschadigingen.

7. Cinewall maken: Naast traditioneel stucwerk biedt Blades ook expertise in het creëren van Cinewalls, waarmee klanten hun televisie op een stijlvolle wijze kunnen integreren in het interieur.

8. Cire pleisterwerk: Voor liefhebbers van een elegante, glanzende afwerking biedt Blades cire pleisterwerk aan. Dit hoogwaardige materiaal geeft een luxe uitstraling aan diverse oppervlakken.

9. Metallic stucwerk: Met metallic stucwerk voegt Stukadoorsbedrijf Blades een vleugje glamour toe aan interieurs. De subtiele glans en metallic tinten brengen een eigentijdse en luxe sfeer.

In elke opdracht streeft Stukadoorsbedrijf Blades naar perfectie en klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en een gedegen vakmanschap is dit stukadoorsbedrijf een betrouwbare keuze voor hoogwaardige stucwerkdiensten in de regio Limburg en daarbuiten.

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op

Bedankt en tot ziens.

Stukadoorsbedrijf Blades 
KvK nummer : 83652450
 

Share our website